Eminim ismini televizyonlarda internette sık sık
duyuyorsunuzdur kinoa nın peki kinoa nedir ilk önce size bunu kısaca anlatalım
bu bitki tahıl ürünlerine benzesede aslında tahıl değildir yani buğday
gillerden değildir esas olarak kinoa
ıspanak ve pancargiller ailesinin daha yakın bir üyesidir son yıllarda ismini
çok sık duymanız ve popüler olduğunu yeni öğrenmeniz bu ürünü yeni yapmaz çünkü
bilinen bilgilere göre tarihi inka uygarlığının bilinen en temek besinlerinden
biriydi bu bitki buğday ve pirinçe göre iki kat daha besleyici bir özelliği
bulunmaktadır ama onu popüler yapan şey ise insan sağlığına olan faydalarıdır
içeriğinde bulunan iyi seviyede protein ve temel tüm aminoasitleri
barındırmaktadır ilk olarak içeriğinde kolestrol bulunmaz buda kolestrolü
bulunan hastaların sorunsuzca tüketmesine olanak tanır ayrıca kabızlığada
harika bir çözüm sunar kansızlığa iyi gelir insan kemik ve diş yapısını
güçlendirir bağışıklık sistemini çok iyi destekler, yaşlanmayı geciktirici
etkisi vardır kansere karşı harika bir koruyucudur kalbi güçlendirir, alerjik
hastalıklara iyi gelir bununla birlikte yüksek tansiyon ve diyabete de iyi
gelmektedir aslında daha bir çok hastalığa iyi gelmektedir ama hepsini yazmak
oldukça zaman alır zaten konumuzun sonunda sizleri daha detaylı bir bilgi
alabileceğiniz bir siteye yönlendireceğim. Kinao kendine has bir aroması
bulunmaktadır oldukça lezzetli olarak tarif edilir ve bir çok yemeğinizin
içerisine salt tüketim haricinde ekleyebilirsiniz bu hem lezzetini arttıracak
hemde gerekli besinleri sağlamanıza yardımcı olacaktır dünyada bu ürünün talep
görmesinin temel sebebi ise besleyici özelliği olması fakat yağ oranının
oldukça düşük olmasıdır kinaoyu tüketmeden önce yarım saat kadar soğuk suda
bekletmeniz gerekir çünkü acımtırak bir tat olan kabuğundaki özden kurtarmış
olmanız lezzetini arttıracaktır sizlere öncedende belirttiğim gibi kinao
hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler için aşağıdaki web sitesini ziyaret
etmelerini tavsiye ederim.
Web: www.mykinoa.com